Mi a legnehezebb a matek tanulásban? Mint tanulás ügyileg?
Figyelt kérdés
Matek, számok2014. jan. 2. 01:41
1/5 anonim válasza:
Ha logikusan nem tudsz gondolkodni, nincs olyan, hogy legnehezebb, akkor mindegyik része marha nehéz!
2/5 anonim válasza:
Ha nem áll rá az agyad akkor minden nehéz.
3/5 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólókkal. A matekon semmit sem kell igazán tanulni, mert egy borzasztó logikus rendszer. (Nem véletlen, ugye :D )
Ha nem jó a logikád, azt lehet fejleszteni ezerféleképpen és kell is, mert sosem jön rosszul. Nagyon hasznos a Sudoku nevezetű játék.
Ha elfogadod, hogy a matektanulás teljesen egymásra épül, és nem hagysz ki semmit, akkor nem lesz bajod a 12 év alatt :) Meg azért gyakorolni sem árt, mert igaz, hogy mindenki végtelen lusta rá, de hidd el hogy én bánom, hogy nem tettem.
4/5 anonim válasza:
Kinek mi. Nekem a geometria volt a legnehezebb, és legjobban is utáltam, a kedvencem pedig a kombinatorika és a gráfelmélet.
5/5 A kérdező kommentje:
Nekem kiváló a logikam és csak az érdekelt volna h kinek mi volt az mert szerintem a trigonometria nagyon könnyű de pl a törtek meg annyira nem könnyű . De azért köszi
2014. jan. 2. 12:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!