Az első OKJ képzést az állam állja?
Nem minden esetben állja; ha elmúltál egy bizonyos kort, akkor nem állja, ráadásul olyan iskolába kell menni, ahol állja az állam. Közkeletű tévedés, hogy minden OKJ ingyenes, bizonyos szakmákat saját zsebből kell fizetni, akár az első, akár nem.
Ha kinéztél egy iskolát, akkor ott kellene érdeklődni ez ügyben.
Gundel Károly
nappali képzést az állam állja
nyáron leszek 20 éves és itt azt írják hogy 20 éves korig lehet jelentkezni nappali képzésbe akkor most én mehet arra vagy csak estire?
Nem, a sulinak nincs kolija! azt magadnak kell keresned. Középiskolásokba felvesznek, de nem mindbe! A korod miatt. Én ide járok és van több kolis osztálytársam is, engem is felvettek néhányba de a vége albérlet lett.
Pannónia koll.,Bekk ahova fix hogy felvesznek de a pannónia pl 8 ágyas, a másik koli 4 csak eléggé lepukkant. Voltam már Pesten kolis és hiddel ilyen helyen 2 év nem buli. Az albérlet, ahol én vagyok fixen 25. ez sem a leg rosszabb és láttam már olcsóbbat is csak keresni kell( csak azért is mert a kolik 3 szünnapnál már bezárnak és szünetben is meló van...nameg a kimenők,hogy érj haza 8 ig...aha csak szakácsok vagyunk 10 ig dolgozunk minimum,szóval mennek a balhék,hiába elmúltál már 18:S)
A suli egyébként a legjobb! Ha valahonnan, innen lesz esélyed elindulni a szakmában!
és ha estin végzem el
ott 1 éves a képzés
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!