Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Próbálkozhatok még az énekléssel?

Próbálkozhatok még az énekléssel?

Figyelt kérdés
14 éves vagyok, most megyek gimibe. Nagyon szeretek énekelgetni, de persze csak ha egyedül vagyok otthon. Nem tudom eldönteni hogy van-e képességem vagy nem. Elmehetek még ennyi idősen is egy énektanárhoz, nem lesz késő elkezdeni ha tényleg jó vagyok? Ha sikerül, lehet még színpadi színész?
2009. nov. 27. 08:57
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindenképpen menj el egy tanárhoz, hogy meghallgasson és megmondja, hogyan tovább. Persze, hogy lehetsz még színész.
2009. nov. 27. 17:26
 2/5 A kérdező kommentje:
köszi
2009. nov. 27. 17:36
 3/5 anonim válasza:
Nekem a zeneiskolámban azt mondta a leánykar vezetőm, hogy 18 éves kor alatt nem nagyon szokták ajánlani az énektanárt, mert hogy még fejlődésben van nagyon a hangod. De azért próbálkozz meg vele. =)
2011. ápr. 24. 14:23
 4/5 Kukac 112 válasza:

Mindenképp menj el egyhez,mit veszíthetsz?

Barátnőm rászánta magát és végül rengeteget fejlődött,most

már magas hangokat is könnyedén és tisztán énekel ki.

2011. aug. 23. 09:51
 5/5 Loreana válasza:

Szia!

Elméletileg, minél előbb el kell kezdeni az éneklést, az ének tanulást, mert akkor még fogékony vagy rá. De én szerintem még nem késő megpróbálni. Nyilván függ attól, hogy mennyire vagy elszánt, mennyire teszel bele mindent..no meg mennyire van érzéked hozzá!

2011. okt. 26. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!