Milyen egy gólyatábor?
Jött minden magától, ismertem 3 embert korábbról, most ismerek 50 -et :D
Más is hasonló helyzetben lesz mint te, és ha jó a társaság, akkor minden garantált. Ez melyik suli?
3 napig nem fürödtünk, voltak sportesemények, esti erdőjárás, (el is tévedtünk) de jó volt, menj el.
ott ismered az osztálytársaidat. tök jó közös programok vannak, amik összekovácsolják a 'csapatot'.
Akkor hasonlítunk :D
Én is tartottam tőle, de érdemes elmmeni rá. Ha már ott vagy, tuti h nem lesznek ilyen problémáid, mert egyikőtök sem fogja ismerni a másikat. Szóval majd mesélhetsz magadról(azt meg midenki jól tud :D), meg hát sulifüggő, hogy lesz e szivatás. Nálunk nem volt, mi kirándultunk a Bükkben órákon át(inkább szivatás lett volna), meg lovagoltunk, meg csomó csapatépítő feladat volt. Biztos hogy lesznek olyanok, akik könnyen barátkoznak, meg lazán veszik a dolgokat.. igen.. velük annyi problémád lehet, hogy esetleg furcsálnak majd h mért nem bezsélsz annyit, szóval dumálj velük bármiről, tűnj te is lazának :D az első év úgyis arról szól, hogy senki sem magát adja :D:D
Legnagyobb partyk:)
Én voltam kisgólya is középsuliban, főgólya is és voltam egyetemen is kisgólya, jövőre pedig főgólya leszek:) Menj el, ha teheted, nem fogod megbánni.
Jaj hát én is pont ettől félek, mint te, mert én sem vagyok egy ilyen "hű de laza, mindenkivel van témám" csaj:$
és hamarosan itt a nyár..
és, ahová én szeretnék menni, ott persze szivatások is vannak, általában minden évben. Tök félek.
De amúgy például miket csinálnak olyankooor?:O
Ja és én is félek, de azért te ne félj:)
Engem is mindig azzal nyugtatgatnak, hogy mások is ugyan abban a helyzetben vannak mint én, nem én leszek így az egyedüli :-)
20:04-es vagyok
Tényleg nincs mitől félni, még akkor sem, ha szivatnak. Mikor egy-két év múlva visszanézel majd, magadon fogsz röhögni, hogy akkor mennyire szartál :D
Nekem suliba gólyaavatáson kellett táncolnom, illetve egy rockzenészt imitálnom, miközben osztálytársam a kis kacsa fürdik rockosított változatát üvöltötte a mikrofonba xD. Előtte olyan szinten paráztam, hogy azt hittem, hogy rögtön hányok, rendesen rosszul lettem. Most visszagondolva, nem is volt gáz. Nehogy azt higgyétek, hogy a felsősöket ez annyira érdekli...jó persze megnézik, röhögnek egy-két dolgon, de van egy csomó feladat, ami minden évben ismtéldőik és nem igazán érdekes. Szóval nem kell parázni, úgyse fognak emlékezni h ki volt az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!