Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Milyen egy gólyatábor?

Milyen egy gólyatábor?

Figyelt kérdés
Nos ez annyira nem rossz, mert szerenék gólyatáborba menni majd. Ahova megyek középsuliba ott talán lesz gólyatábor. Én nem vagyok egy hűde nagy bátor gyerek, ezért kicsit aggódom, hogy milyen lesz. Kicsit visszafogodt vagyok és nem tudok valami nagyon barátkozni így élőben. Persze ha már megismerkedem, akkor jobb., de egy nagy beszélgetpartner se vagyok. Nektek hogyan telt a gólyatábor? Mit csináltatok? Hogyan ismerkedtél meg mindenkivel? Megköszönném ha leírnátok. :)
2009. nov. 26. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Jött minden magától, ismertem 3 embert korábbról, most ismerek 50 -et :D

Más is hasonló helyzetben lesz mint te, és ha jó a társaság, akkor minden garantált. Ez melyik suli?

2009. nov. 26. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:

3 napig nem fürödtünk, voltak sportesemények, esti erdőjárás, (el is tévedtünk) de jó volt, menj el.

ott ismered az osztálytársaidat. tök jó közös programok vannak, amik összekovácsolják a 'csapatot'.

2009. nov. 26. 20:27
 3/10 A kérdező kommentje:
Értem.:) Még várom a válaszokat :)
2009. nov. 27. 15:08
 4/10 anonim ***** válasza:

Akkor hasonlítunk :D

Én is tartottam tőle, de érdemes elmmeni rá. Ha már ott vagy, tuti h nem lesznek ilyen problémáid, mert egyikőtök sem fogja ismerni a másikat. Szóval majd mesélhetsz magadról(azt meg midenki jól tud :D), meg hát sulifüggő, hogy lesz e szivatás. Nálunk nem volt, mi kirándultunk a Bükkben órákon át(inkább szivatás lett volna), meg lovagoltunk, meg csomó csapatépítő feladat volt. Biztos hogy lesznek olyanok, akik könnyen barátkoznak, meg lazán veszik a dolgokat.. igen.. velük annyi problémád lehet, hogy esetleg furcsálnak majd h mért nem bezsélsz annyit, szóval dumálj velük bármiről, tűnj te is lazának :D az első év úgyis arról szól, hogy senki sem magát adja :D:D

2009. nov. 27. 20:04
 5/10 A kérdező kommentje:
:D Én mindenképpen elmegyek a gólyatáborba. :) Majd sikerül ahogy sikerül. =)
2009. nov. 27. 20:45
 6/10 anonim ***** válasza:

Legnagyobb partyk:)

Én voltam kisgólya is középsuliban, főgólya is és voltam egyetemen is kisgólya, jövőre pedig főgólya leszek:) Menj el, ha teheted, nem fogod megbánni.

2009. nov. 27. 22:40
 7/10 anonim ***** válasza:
48%

Jaj hát én is pont ettől félek, mint te, mert én sem vagyok egy ilyen "hű de laza, mindenkivel van témám" csaj:$

és hamarosan itt a nyár..

és, ahová én szeretnék menni, ott persze szivatások is vannak, általában minden évben. Tök félek.

De amúgy például miket csinálnak olyankooor?:O

Ja és én is félek, de azért te ne félj:)

Engem is mindig azzal nyugtatgatnak, hogy mások is ugyan abban a helyzetben vannak mint én, nem én leszek így az egyedüli :-)

2009. dec. 1. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
80%

20:04-es vagyok

Tényleg nincs mitől félni, még akkor sem, ha szivatnak. Mikor egy-két év múlva visszanézel majd, magadon fogsz röhögni, hogy akkor mennyire szartál :D

Nekem suliba gólyaavatáson kellett táncolnom, illetve egy rockzenészt imitálnom, miközben osztálytársam a kis kacsa fürdik rockosított változatát üvöltötte a mikrofonba xD. Előtte olyan szinten paráztam, hogy azt hittem, hogy rögtön hányok, rendesen rosszul lettem. Most visszagondolva, nem is volt gáz. Nehogy azt higgyétek, hogy a felsősöket ez annyira érdekli...jó persze megnézik, röhögnek egy-két dolgon, de van egy csomó feladat, ami minden évben ismtéldőik és nem igazán érdekes. Szóval nem kell parázni, úgyse fognak emlékezni h ki volt az :)

2009. dec. 1. 16:09
 9/10 anonim válasza:
szerintem ha már neten megvan az osztálynévsor akk. keresd meg őket myvipen vagy valami hogy képben legyél hogy kik is lesznek az osztálytársaid szoval akk megtudod nézni hogy milyen a stílusuk meg ilyenek:D
2010. jún. 2. 17:57
 10/10 anonim válasza:
51%
ezzel a válsszal sztem má kicsit elkéstél xD
2010. jún. 2. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!