Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mire számíthatok? Milyen...

Mire számíthatok? Milyen kérdéseket tesznek fel írásban?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem gyógymasszőrnek munkaügyin keresztül,és holnap megyek felvételizni!Mire számíthatok milyen kérdéseket tesznek fel írásban? Előre is köszönöm a választ
2009. nov. 26. 13:07
 1/6 anonim ***** válasza:
Én még nem voltam ilyenen, de tuti nem lesz semmi nehéz kérdés, én arra tippelek, hogy olyanokat kérdeznek: miért ezt választottad, miért érdekel stb. esetleg eddigi iskolai eredmények. Szerintem nem tesznek fel gyógymasszőr-séggel kapcsolatos kérdéseket, mert azt még csak ezután fogod tanulni.
2009. nov. 26. 13:33
 2/6 anonim ***** válasza:
biztos vok, benne, h csak alapműveltségi kérdések lesznek, amire akárki tud válaszolni, h lássák nem hülyével van dolguk!
2009. nov. 26. 13:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nálunk befejezett 8 általános végzettséget kérnek a gyógymasszőr tanfolyamhoz. Szerintem kb. ennek megfelelő kérdéseket. Szerintem biztos,hogy megfelelsz ;-)
2009. nov. 26. 13:54
 4/6 anonim ***** válasza:
61%

1,Mikor volt a II. világháború (körülbelül)?

a, Kr.e.

b, Kr.u.

2,Megközelítőleg hány parancsolatot hozott az embereknek Mózes, ha tudjuk, hogy az egyik táblán 5, míg a másikon szintén 5 parancsolat állt?

3,Angliának hat György nevű királya volt. Az utolsót VI. (hatodik) Györgynek hívták. Hogy hívták az előzőket?

4,El tudja magyarázni Einstein relativitás elméletét?

a, igen

b, nem.

5,Magyarázza el Chatelier dinamikus egyensúlyi törvényét VAGY írja le a nevét nagybetűkkel.

2009. nov. 26. 14:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó:

én az 5. kérdésnél biztos elakadnék:

Chatelierét vagy a sajátomat?! :-D

2009. nov. 26. 21:36
 6/6 anonim ***** válasza:
ja, ott lehet választani!
2009. nov. 26. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!