Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Segítség! Kezdek bepánikolni,...

Segítség! Kezdek bepánikolni, miért nem tudok megtanulni vezetni? :' (

Figyelt kérdés
A 20. forgalmi órámnál tartok és olyan szinten nem megy, hogy rengetegszer az oktató fogja helyettem a kormányt. Akiket (tanulókat) eddig láttam vezetni, nos sok még csak a 14. órájánál tart és már nem nyúl bele az oktató a vezetésébe, de én full bamba vagyok. Az a helyzet, hogy beletettem a pénzt, befizettem a több, mint 100 000 ftos tanfolyami díjat. Mos gondolom már pluszórák is kellenek majd, fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül egy pluszóra. Szóval az a pénz, amit ebbe belefizettem jó lett volna, ha nem vész el, de úgy érzem, hogy ez nem fog menni nekem. Gyűjteni akartam, hogy suli után főiskolára megyek, albérletbe, de szerintem az egész ösztöndíjam rá fog menni, amit amúgy félretettem volna. Nem állunk túl jól anyagilag, szóval szerintem besírnék, ha ennyi pénz kárba veszne.:'( Hallottam az oktatótól, hogy szinte csak a felének sikerül elsőre a forgalmi, meg egész szünetbe nyomatni fogom a kresz programot, hogy felfrissítsem a tudásom, de most nagyon kivagyok.
2013. dec. 21. 09:03
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Megmondom őszintén abszolút nem félek, nem parázok, a baj csak az, hogy nem megy. :/
2013. dec. 21. 13:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Nem bántásnak szánom, de nem mindenki alkalmas arra mentálisan, hogy vezessen. Családban is van olyan, aki lerakta a jogsit vagy 30 éve, siten tudja hogyan, de egy egyenes úton jobbra-balra rángatta a kormányt. Fel is fogta, hogy a vezetés nem neki való.

Én speciel lassabban tanultam, kellett a forgalomban úgy +10 óra talán, viszont a forgalmim elsőre meglett, szóval nem zavar. Beszélj az oktatóddal, hogy mi az, amit nem jól csinálsz, hogy változtass rajta (tippre szerintem full görcsös vagy és kapkodsz), avval, hogy a kreszt magolod, nem fogsz jobban megtanulni vezetni. Érezni kell a kocsit, hogy reagál a gázra-fékre, hogy gyorsul, mennyire finom kezelést igényel a kormány stb. Erre meg vagy ráérzel... Vagy nem. Azért arra is gondolj bele, ha ez tegyedül kéne már csinálnod, közveszélyes lennél az utakon és duplán kiszúrnál magddal. Majd úgy jó 30 óra után tedd fel ezt a kérdést megint magadnak.

2013. dec. 21. 15:15
 13/15 A kérdező kommentje:
Okés, várom, hogy belejöjjek, majd írok a 30. óra után is. :D
2013. dec. 21. 15:46
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi újság, Kérdező? Van már jogsid? Belejöttél a vezetésbe? Vezetsz is?
2017. aug. 29. 08:20
 15/15 Fulár válasza:
Ez engem is érdekelne pedig már jó régi a kérdés. :) Hasonlóan érzem magam én is bár csak nevetségesen kevés 11 órát vezettem eddig.Félni egy csöppet sem félek.A nagy városi forgalomban még nagyobb biztonságban is érzem magam mint autópályán masszív 120-as körüli tempóban.Sajnos az átlagosnál lassabban tanulok dehát ez van.Végig fogom csinálni.Akkor is ha beledöglök.
2019. máj. 28. 01:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!