Segítség! Kezdek bepánikolni, miért nem tudok megtanulni vezetni? :' (
Nem bántásnak szánom, de nem mindenki alkalmas arra mentálisan, hogy vezessen. Családban is van olyan, aki lerakta a jogsit vagy 30 éve, siten tudja hogyan, de egy egyenes úton jobbra-balra rángatta a kormányt. Fel is fogta, hogy a vezetés nem neki való.
Én speciel lassabban tanultam, kellett a forgalomban úgy +10 óra talán, viszont a forgalmim elsőre meglett, szóval nem zavar. Beszélj az oktatóddal, hogy mi az, amit nem jól csinálsz, hogy változtass rajta (tippre szerintem full görcsös vagy és kapkodsz), avval, hogy a kreszt magolod, nem fogsz jobban megtanulni vezetni. Érezni kell a kocsit, hogy reagál a gázra-fékre, hogy gyorsul, mennyire finom kezelést igényel a kormány stb. Erre meg vagy ráérzel... Vagy nem. Azért arra is gondolj bele, ha ez tegyedül kéne már csinálnod, közveszélyes lennél az utakon és duplán kiszúrnál magddal. Majd úgy jó 30 óra után tedd fel ezt a kérdést megint magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!