Munkaügyi központ?

Figyelt kérdés
Ha most decemberben államvizsgáztam, akkor mikortól mehetek magamat bejelenti munkanélküliként?
2013. dec. 19. 21:06
 1/7 anonim ***** válasza:
Szinte közvetlen az iskola elvégzése után, én rá 1hónappal mentem mert rábeszéltek hogy milyen jó lesz, persze ott is hagytam
2013. dec. 19. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Regisztrálni már másnap mehetsz amint a kezedben van a diploma.De inkább munkát keress a munkaügyi nem fig keresni neked....
2013. dec. 19. 21:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Rögtön bejelentkezhetsz, de a világon semmi értelme nincs.
2013. dec. 19. 21:53
 4/7 A kérdező kommentje:
nem akarok dolgozni a következő 6-7 hónapban, de most ahogy utána olvastam szinte semmi értelme nincs, mert én tuti nem fogadnám el az ajánlatukat (most tél környékén hó lapátolás lenne kb) csak az a havi kis pénz jó lett volna, de ha elutasítom akkor azt meg megvonják
2013. dec. 19. 22:03
 5/7 anonim válasza:
Ha dolgoztál előtte, akkor kapsz juttatást. Egyébként nem. Viszont munkanélküliként, ha sem tanulói/hallgatói jogviszonyod, sem munkaviszonyod nincs, köteles vagy fizetni egészségügyi szolgáltatási járulékot. Feltéve, ha nem vagy bejelentve a munkaügyi központnál. Viszont ha be vagy, abban az esetben 1 évig nem kell vele foglalkoznod. De munkát találni valóban nem fognak Neked.
2013. dec. 20. 08:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Hát munka nélkül amúgy sem kapsz semmiféle juttatást, úgyhogy ennyi...
2013. dec. 20. 08:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Pályakezdőként egy fillér álláskeresési támogatást nem kapsz...támogatást a regisztrált pályakezdő után a leendő munkáltató kap.. pl megéri neki alkalmazni téged ,mert 1 évig nem ő hanem a munkaügyi fizeti a béred helyette, vagy elengednek különböző járulékokat. Pályakezdőként nem fognak közmunkára küldeni.....TEHÁT EZZEL neked PÉNZ nem jár.. KERESS Munkát hidd el az is eltart 6-7 hónapig.. mire találsz....
2013. dec. 20. 09:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!