Ha én most érettségiztem és várom a fősuliból a visszajelzést akkor nekem most be kell iratkozni a munkaügyi központba és majd ha felvesznek kiiratkozni? Vagy hogy van ez?
Figyelt kérdés
2013. jún. 25. 13:56
1/5 anonim válasza:
minek kéne beiratkozni a munkaügyi központba?
2/5 anonim válasza:
Én se nagyon értem a kérdést. Arra gondolsz, hogy nyáron munkát szeretnél vállalni? Mert ebben az esetben te még októberig érvényes diákigazolvánnyal rendelkezel akkor is, ha nem vesznek fel fősuliba, és azzal is végezhetsz diákmunkát.
3/5 A kérdező kommentje:
Hát ha esetleg nem sikerülne a suli, akkor muszáj leszek vagy tanfolyamra menni, vagy dolgozni valahol. Az viszont beiratkozás nélkül nem megy... A nyáron kell levelet kapjak, de ha nem kapok, és két hónap múlva iratkozom be, akkor meg később kapok lehetőséget, hogy esetleg tanfolyamra hívjanak. Mit kell ilyenkor tenni? Remélem érthető a kérdés...
2013. jún. 25. 16:29
4/5 anonim válasza:
Az hogy felvettek-e pontosan 1 hónap múlva, július 24-én derül ki. Ha ezt nem tudod valamiért kivárni, akkor jelentkezz be diákmunkára, amit mint mondtam még októberig vállalhatsz. Ezzel mellesleg gyorsabban kapsz normálisabb munkát, mintha a munkaügyi központtal szórakoznál.
OKJ képzésekre meg bármikor jelentkezhetsz, ha szeptemberben indul a képzés, akkor szeptemberig jelentkezhetsz. Ismerek olyat is, aki indulás után 1-2 héttel jelentkezett be, és felvették, mert még nem volt tele a létszám.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm.
2013. jún. 25. 20:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!