21 éves vagyok, idén érettségiztem előtte szakmát végeztem. Szeptembertől nappalin folytatom tanulmányaimat technikumon. Ilyen esetben semmiféle támogatást nem kapok az államtól?
Figyelt kérdés
támogatás2013. jún. 25. 11:02
1/7 anonim válasza:
szerintem amiket kaptál most is kapod, mivel nappalin tanulsz (családi pótlék, stb. amiket kapsz
2/7 A kérdező kommentje:
eddig kaptam gyermekvédelmi támogatást is. viszont 21 éves koromig. valaki tudna erről valamit? vagy rosszul tudom?
2013. jún. 25. 11:17
3/7 anonim válasza:
TB-t, diákigazolványt biztosan kapsz.
A közvetlen pénzjuttatások szabályozását nem ismerem.
4/7 A kérdező kommentje:
Igen, ezeket kapok. viszont eddig ahol voltam iskolában, ingyen jutottam tankönyvhöz mert rászoruló vagyok. Édesapám 100%-ra le van százalékolva, édesanyám 67%-ra.
2013. jún. 25. 12:38
5/7 anonim válasza:
Sajnos ha jók az infóim akkor már nem kapsz semmit. De érdeklődd meg a MÁK-nál illetve a sulidban is.
6/7 A kérdező kommentje:
Húú az érvágás lenne! Értem köszönöm! :) Megérdeklődöm!
2013. jún. 25. 12:53
7/7 anonim válasza:
családi már biztos nem fog járni, az a 20. életévedet betöltött tanévben jár utoljára. ez fölött már nem szokott járni az ingyenes tankönyv sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!