Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt matematika érettségi...

Emelt matematika érettségi vagy középszintű?

Figyelt kérdés

Üdv! Most vagyok 12.-es (még másfél év az érettségiig) és most hozakodott fel a tanár, hogy tehetnék emeltet, mert meg van hozzá az eszem, viszont két kérdésem lenne:

Ha nem sikerülne akkor a pótérettségin "visszább" lehet venni középre? és

Ennyi idő alatt fel lehet faktokkal készülni? (össz: 6 óra)

2013. dec. 19. 16:48
 1/3 anonim ***** válasza:

Visszább lehet menni, csak akkor nem lehet, ha legalább 2-esre sikerül.

6 óra nem lesz elég.

2013. dec. 19. 17:04
 2/3 anonim ***** válasza:

Másfél év alatt simán fel lehet készülni bármire.

Pótérettségi nincs. Ha nem sikerül alatt azt érted, hogy megbuksz (ami teljesen valószínűtlen), akkor jelentkezhetsz középszinten is a javítóra, igen. Ha úgy érted, hogy nem elég jól sikerül, akkor ismétlő érettségit tehetsz akár középszinten is, de az már pénzbe kerül. Ha középszinten mész, akkor ugyancsak pénzért mehetsz utólag szintemelőre.

2013. dec. 19. 18:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá, én 2 hét alatt próbáltam felkészülni, holnap meglátjuk mekkora hatékonysággal :D
2014. máj. 5. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!