Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A melódiákkal kapcsolatban...

A melódiákkal kapcsolatban van valakinek valamilyen tapasztalata?

Figyelt kérdés

Minden információra kíváncsi lennék,akár jó,akár nem!

Leginkább olyan dolgokra lennék kíváncsi,hogy érdemes-e náluk dolgozni,a megbeszélt időben adnak-e fizetést és mindig annyit amennyit kell,meg hasonló dolgokra a lényeg,hogy minél több infót kapjak róluk!

Légyszi minél többen válaszoljatok!

Köszi

Üdv!

2009. nov. 24. 19:07
 1/8 anonim ***** válasza:

A jó haverok kapják a zsíros melót. A többinek adják a kukázást, stb. A fizetés nagy részét benyeli szórólapozás esetén.

Felejsd el.

2009. nov. 24. 19:18
 2/8 anonim válasza:

debrecenbe:

alföld nyomda: csomagolás elég rossz, hajtogató az jó, vágógép jó csak gyors.

cora: árufeltöltés és raktármunka jó :)

curver (műanyaggyár): jelenleg itt dolgozok, a gépek nagyon gyorsak, most hozták vissza a 12 órás munkát, eddig a válság miatt már egy fél éve csak 8ban dolgoztunk.

kukoricacímerezés: ha az eszed is elment ide akkor se menj, mert rossz.

a gépes munkák elég gyorsak, 8 órás munkáért itt 411Ft/óra-t kapsz. állítólag 10-én jön fizetés, gyakorlatilag van amikor késik, de igyekeznek tartani magukat ez időhöz.

remélem tudtam segíteni :)

2009. nov. 24. 19:27
 3/8 anonim ***** válasza:

Tatabányán korruptak.

Haver kapja a melót, esetleg ha minden nap cseszegeted őket, akkor esetleg két hét után találnak neked valamit.

(Ja, igen, és még az is valami legalja főnökkel.)

2009. nov. 24. 19:52
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat,várok még további tapasztalatokat is!
2009. nov. 24. 19:55
 5/8 anonim ***** válasza:
Pesten nem jók, én kiléptem ahogy tudtam. Melót nem adnak csak havernak, stb. Fizetést ugyan adtak a megbeszélt időpontban, de munkát csak 4 havonta egy napot.
2009. nov. 24. 21:15
 6/8 bumbi02 ***** válasza:
én itt kaposvárról irok.. regisztráltam hozzájuk 2 éve:)) eccer nem küldtek emailt a munkáról, eccer nem szóltak, pedig egy munkaközvetitócégnek ez a dolga nem?:) az volt hogy elmentem hozzájuk és közölték h nicns meló, aztán megmozgattunk egykét ismeretsséget kiderült h mégis van:) többre mész h ha ismerösökön keresztül keresel, vay személyesen...arra jo a melódiák h elkérnek egy ezrest regisztrálásér azt kb vége is a kapcsolatotoknak...
2009. nov. 26. 20:40
 7/8 anonim válasza:

Az utolsó válaszolóval teljesen egyetértek!!!

Békés megyében is korruptak...

Engem például most vertek át egy munkával, szépen befizettem az ezrest, mondták hogy egy hét múlva hívnak, egy hét múlva, sőt kettő múlva sem hívtak, megkérdeztem haveromtól, ő mondta nekem hogy már megy 1 hete a munka, ekkor fölhívtam a melódiákot és a recepciósnak vagy nemtudomkinek volt pofája az arcomba hazudni hogy nincs munka.

Aztán fölhívtam az irodavezetőt és ő beismerte hogy csak azokat alkalmazzák akiket ismernek, vagy családtagok barátok stb.

Ha rám hallgattok messziről elkerülitek őket...

2010. aug. 9. 10:12
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem pozitivak a tapasztalataim. Ma bementem hozzájuk regisztrálni (Pécs) és rögtön tudtak ajánlani 2 munkát is, persze ezek 8 órásak.
2010. okt. 14. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!