Magyarországon tényleg csak diplomával illetve valamilyen felsőfokú végzettséggel lehet érvényesülni?
Figyelt kérdés
Ha van egy okos ember akkor annak mért kell diploma hogy érvényesüljön, az valamilyen papír nélkül is feltalálja magát nem? De ha csak szimplán egy átlagembert veszünk, nincs semmi kétkezi munka amiből itt meg lehet élni?
Csak a diploma által van jövőd ez az egyetlen út? Ha nem szerzel diplomát mehetsz utcaseprőnek vagy csövesnek?
Próbáltam minél jobban kifejteni a kérdést.
2013. dec. 9. 20:29
21/22 anonim válasza:
Kérdező, boldogulj, ahogy tudsz, én segíteni akartam, de már lesz@rom a kérdésedet. Menjél csövesnek, az való neked!
22/22 A kérdező kommentje:
eh
2013. dec. 10. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!