Felsőfokú OKJ vizsgával lehet tanítani?
Ha megszereztem a felsőfokú OKJ vizsgámat, ezt a tudást visszaadhatom, tehát taníthatnék vele?
Például egy egészségügyi szakon Ápolás és gondozástanból modulvizsgát kell tenni, emellett még jópár tantárgyból, de pl ezt nem taníthatnám?
Milyen terület?
Nem hinném/ Ahhoz még valamilyen pedagógiát és szakmódszertant is kéne tanulnod
Hol tanítanád?
Szakközépben? Felsőoktatásban csak azok szoktak tanítani, akik már doktorok (valamilyen tudományos fokozatuk van)
gyógy,- és sportmasszőr leszek, de ez nem merül ki annyiban, hogy masszőrködés, elég komoly egészségügyi alapot kapunk, több nagy modulvizsgám lesz, pl az ápolás és gondozástan az egyik, a másik pl. az egészségügyi alapismeretek, amiket ugyan alapismereteknek neveznek, de annyi mindent kell tudni , hogy néha azt gondolom egészségmérnök leszek :)
Szóval pl. az ápolástanba szerelmes vagyok, és nagyon jó is belőle.. Ha én szakember leszek, tehát igazoltan a birtokomban van ez a tudás, akkor miért ne adhatnám vissza?
Nem találtam sehol információt ezzel kapcsolatban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!