Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy írjam angolul hogy...

Hogy írjam angolul hogy valaki "víztiszta"?

Figyelt kérdés

Írt nekem egy anyuka hogy szeretné ha a kislánya járhatna úszni. A gyerek 3 éves. Azt írom neki vissza hogy kipróbálhatja, feltéve hogy a gyerek "víztiszta" (magyarul se tudom hogy van-e erre jobb szó, biztosan), tehát vízhez van szoktatva, nem fog belepisilni, kakilni, hányni, etc.

Eddig ez van:

Although our 3 year old students are not usually allowed in the program, I am happy to let Sienna try swimming this coming weekend and then based on feedback from the coach we can look into the possibility of her continuing with the activity. That is if she is "comfortable in the water" (ide kellene a keresett kifejezés) as there are hygiene and health & safety factors that we need to consider to ensure that our swimming program stays in line with our standards and expectations.

2013. dec. 3. 20:21
 1/4 anonim válasza:
simán magyarázd meg, írd körül. 7 éve tanulok angolt, minden tanárom azt mondta, ha nem tudod a szót, ird körül. De úgylátom az angoltudásod jobb ehhez, tehát ezt rád bízom.
2013. dec. 3. 20:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Én a helyedben biztosan kifejteném ezt úgy, ahogyan a kérdésedben itt magyarul is tetted. Nekem nem volt egyértelmű, mit jelent ez a kifejezést, el tudom képzelni, hogy neki sem az. Szóval írd le szépen angolul, hogy ez alatt azt érted, hogy hozzá van szokva a vízhez, nem fog sehogyan sem belepiszkítani.
2013. dec. 3. 20:32
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, majd valahogy ügyesen körülírom.
2013. dec. 3. 21:10
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem kell túlragozni, írd azt, hogy megtanították neki a medence hasznáaltának főbb szabályait, érted ezalatt, hogy ha például használnia kell a vécét, akkor szól az úszásoktatónak és nem a medencét használja e célra.
2013. dec. 3. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!