Hogy tanljak meg gyorsan angolul?
sziasztok. pár hónapja költöztem ki Angliába nyelvtudás nélkül. Szeretnék hamar megtanulni annyira angolul,hogy az alap kommunikáció menjen. Most kaptam egy könyvet (Czifra Éva - 1hónap alatt angolul) és érdekelne hogy van e itt olyan aki esetleg ebből tanul? Vettem régen egy könyvet amiben nagyon sok hiba van. ...Vagy esetleg tudtok ajánlani így a kezdetekre valamit?
köszönöm.
elsőnek a négy igeidőt(past simple, present simple, és ezeknek a folyamatos alakját) így kb oké, persze szókincs is kell, de sztem az tuti van a könyvben. és gondolom egy idő után már nem csak két kezi munkát akarsz, szóval menj tovább (bár, tapasztalatom szerint egy élet is kevés hogy tökéletes legyen a nyelvtudásunk, de attól még törekedni kell rá...)
ja, és egyébként remélem jól érzed azért magad kint :)
Szia!
Valóban bátor dolog volt kimenned Angliába... így...
De, persze van segítség.
Kitűnő tanárom könyvét szerezd meg. Ilyen még nem volt.... A tanár Úr közel 40 évig tanított gimiben... tehát van tapasztalata, hogy hogyan is kell azt átkozott present perfect-et és "szörnyű" társait megtanulni egy magyar anyanyelvű embernek.
Nos a könyvet írta Tassy Sándor, címe: "Vidám angol nyelvtan és tanulási módszer kezdőknek és haladóknak"
A két kötet, együtt kb. 3000 Ft-ba kerül.
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!