Hogy lehet a Debreceni Egyetemről kiiratkozni?
Nem értem, mi ebben a "gáz", de nagyon kisegítettél hasznos tanácsoddal, ment is rá az értékelés.
Azóta különben sikerült utánajárnom a dolgoknak, és az egészet elintézik egy Hallgatói jogviszony megszüntetése kérvénylappal, amit a TO-ra kell beadni, nem szükséges semmilyen papír vagy több napi intézkedés hozzá. Merthogy én erre lettem volna kíváncsi a sok teendőim között - ahogy arra a kérdésemben is utalok. Ezt az infót azoknak írtam le, akik hasonlóan nem tudják hirtelen, hova kapjanak, de nem akarnak lemaradni az ügyintézésről.
Tandíjat pedig nem kell visszafizetnem, ha az első félévben iratkozom ki.
Nem igazán értem, mire fel ennyire ez az elítélés, ez az oldal nem éppen erre lett kitalálva, de minden ember szereti megosztani a véleményét, hát elfogadom.
Ettől függetlenül egyik hozzászóló sem ismeri az indokaimat és körülményeimet a kiiratkozást illetően. Afelől pedig megnyugtathatlak, hogy nem vettem el senkitől helyet, ugyanis éppen annyi hallgatót vettek fel, ahányan megjelentünk a felvételin.
Kérdésemmel pedig azért bátorkodtam előbb itt érdeklődni, mert gondoltam, lesz egy-két segítő szándékú hozzászóló, akik el tudják mondani a ügyintézés körülményeit - mint ahogy azt korábban írtam, rengeteg dolgom mellett, jól jött volna a gyors segítség, de ez igazán csak az én egyéni problémám. Mindazonáltal úgy gondolom, ti, kedves kérdésemhez hozzászólók is elgondolkodhatnátok a magatartásotokon, mert ha úgy gondoljátok, valamit megkérdezni "gáz" ezen az oldalon, nem muszáj megszégyenítő hozzászólásokat írnotok, ha már segíteni nem szeretnétek, elég ha csak továbbálltok, és ezzel mindenki jól is jár.
A további hozzászólásokat nem olvasom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!