Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy lehet a Debreceni Egyetem...

Hogy lehet a Debreceni Egyetemről kiiratkozni?

Figyelt kérdés
Ki szeretnék iratkozni az egyetemről (bölcsész karos és államin vagyok), de nem tudom, hogy kezdjem el a folyamatot. Egyszerűen sétáljak be a HSZK-ba, és pikk-pakk elintézem, vagy vannak előtte bizonyos elintézendő dolgok? Milyen papírokat kérnek ilyenkor?

2013. nov. 28. 12:01
 1/7 anonim ***** válasza:
10%
Ez nagyon gáz.
2013. nov. 28. 12:42
 2/7 anonim ***** válasza:
18%
Ki iratkozhatsz,de akkor ki kell fizetni a tandíjat, ha csak nincs valami nagyon komoly indokod rá.
2013. nov. 30. 08:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Nem értem, mi ebben a "gáz", de nagyon kisegítettél hasznos tanácsoddal, ment is rá az értékelés.

Azóta különben sikerült utánajárnom a dolgoknak, és az egészet elintézik egy Hallgatói jogviszony megszüntetése kérvénylappal, amit a TO-ra kell beadni, nem szükséges semmilyen papír vagy több napi intézkedés hozzá. Merthogy én erre lettem volna kíváncsi a sok teendőim között - ahogy arra a kérdésemben is utalok. Ezt az infót azoknak írtam le, akik hasonlóan nem tudják hirtelen, hova kapjanak, de nem akarnak lemaradni az ügyintézésről.

Tandíjat pedig nem kell visszafizetnem, ha az első félévben iratkozom ki.

2013. dec. 6. 08:52
 4/7 anonim ***** válasza:
10%
A gáz az, hogy egyetemista létedre ennyire inadekvát módon kezdtél a dologhoz. De ahogy látom, végül rátaláltál arra az útra, ahol rögtön kezdeni kellett volna. Az értékelés meg nem nagyon érdekel, ez a 80% amúgy is eléggé kőbe van már vésve.
2013. dec. 6. 09:22
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Lehetett volna gondolkodnod már a felvételi előtt.Így elvetted a helyet attól aki szívesebben járt volna oda és miattad nem jutott hely neki. Nem sértésnek szánom,mert a saját gyerekem is így csinált! Ő több beolvasást kapott. Előbb jobban kellene átgondolni a dolgot és utána cselekedni!
2013. dec. 7. 09:12
 6/7 A kérdező kommentje:

Nem igazán értem, mire fel ennyire ez az elítélés, ez az oldal nem éppen erre lett kitalálva, de minden ember szereti megosztani a véleményét, hát elfogadom.

Ettől függetlenül egyik hozzászóló sem ismeri az indokaimat és körülményeimet a kiiratkozást illetően. Afelől pedig megnyugtathatlak, hogy nem vettem el senkitől helyet, ugyanis éppen annyi hallgatót vettek fel, ahányan megjelentünk a felvételin.

Kérdésemmel pedig azért bátorkodtam előbb itt érdeklődni, mert gondoltam, lesz egy-két segítő szándékú hozzászóló, akik el tudják mondani a ügyintézés körülményeit - mint ahogy azt korábban írtam, rengeteg dolgom mellett, jól jött volna a gyors segítség, de ez igazán csak az én egyéni problémám. Mindazonáltal úgy gondolom, ti, kedves kérdésemhez hozzászólók is elgondolkodhatnátok a magatartásotokon, mert ha úgy gondoljátok, valamit megkérdezni "gáz" ezen az oldalon, nem muszáj megszégyenítő hozzászólásokat írnotok, ha már segíteni nem szeretnétek, elég ha csak továbbálltok, és ezzel mindenki jól is jár.

A további hozzászólásokat nem olvasom.

2013. dec. 9. 21:03
 7/7 anonim ***** válasza:
Mar nem azert de ne. mindig a kedv miatt iratkozik ki az ember.. jelenleg enis fontolgatom mert nem birom hogy lelkileg kapom a sok szart, lakni se tzdok sehol, nem tudnak nekem adni kollegiumot es alberletre penzem sincs.. semmi nem jo amit csinalok pedog most eloszor vagyok egyedul de legyek a toppon.. orulok hogy neked bejott az elet,nem kene rogton itelkeznu
2023. szept. 10. 20:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!