A diákigazolványom státusza 10.30 óta "NEK gyártásra átadva", kb. mikorra készül el? Nektek mennyi idő volt?
Figyelt kérdés
2013. nov. 26. 10:56
1/7 anonim válasza:
Ó, milyen naiv vagy :)
Nekem vannak ismerőseim, akik január-május között kapták...
2/7 A kérdező kommentje:
Miért vagyok naív??? :D Nem írtam semmit, hogy én mire számítok, csak megkérdeztem. Mert múltkor júniusban érkezett meg, de azért, mert valamit elcsesztek. Kíváncsi voltam, hogy ha nem csesznek el mondjuk semmit, akkor nagyságrendileg mire számítsak.
2013. nov. 26. 11:13
3/7 anonim válasza:
Nekem múlt héten érkezett meg. Csodálkoztam is, hogy mi történhetett. :D
4/7 anonim válasza:
Nekem is már megvan, de sajnos nem figyeltem, mikor adták gyártásra. :/ De lehet, hogy az is ugyanúgy tökmindegy, mint az igénylésnél.
5/7 anonim válasza:
Változó, nekem elég hamar megérkezett 2012-ben, október közepén igényeltem, és december közepén már megvolt. De van olyan ismerősöm, akik 2012. szeptemberben igényelte, nyárra lett meg, de épp nyaralni volt, mikor kipostázták, nem tudott elmenni érte a postára, így több hónapos bürokráciával való harc után végül az egyetem központi tanulmányi irodájában tudta átvenni pár nappal ezelőtt.
6/7 anonim válasza:
Szóval ha szerencséd van, akkor december elején meglesz, de lehet, hogy csak januárban.
7/7 A kérdező kommentje:
Megérkezett! :)))))
2013. nov. 27. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!