Általános iskolás gyerekes anyukák! Ti járatjátok a gyereket magántanárhoz?
Ha igen, mert szükség van rá (matek, esetleg nyelv órákra), hogyan választottátok ki a magántanárt? Ajánlások alapján, esetleg interneten kerestetek?
Inkább a tapasztaltabbakra/ idősebb tanár(nő) figurát tartjátok szem előtt vagy egyetemistákat is szívesen alkalmaztok friss tudással, friss módszerekkel?
Köszönöm a válaszokat :)
Nem. Jo iskolába jár, nagyszerű tanárai vannak. Nincs szükség magantanarra.
Ha lenne, akkor a középutat választanám. Se nem frissen végzett, se nem ezeréve tanitot, hanem par év tapasztalattal rendelkezőt. Mar tud valamit a tanitasrol, de meg nem égett ki.
Bár nem anyuka vagyok, hanem a "gyerek", de engem is járattak magántanárhoz. Matekra azért, mert elég nehezen ment, németre pedig azért, mert jobban ment, mint a csoportnak, és már a nyelvvizsgára készültünk. Anyukám tanár, ezért az ismerősei közül választott tanárt, nem egy frissdiplomást.
21N
én a fiamat egy munkatársam lányához szoktam elküldeni. ő közgazdász hallgató,aki rendkívül erős matekból,és folyékonyan beszél németül. az egyetem mellett tövv magántanítványa is van, szeretnek hozzá járni, jól tanít.
én megvagyok elégedve vele, javultak a fiam jegyei, és sokkal olcsóbb,és korához illendően közelebb is áll a fiamhoz,mint egy 50 éves tapasztalt tanár,akinek más a gyerekekhez való kommunikációja
Isten orizz!!!
Altalanos iskolast aztan tok felesleges.
Legfeljebb kettes harmas jegyei lesznek. Na es?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!