Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Etika érettségi? Ti mit...

Bratilla kérdése:

Etika érettségi? Ti mit tudtok róla?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

11.-be járok, és szeretnék érdeklődni az etika érettségiről. Hallottam több verziót is a rendszerére. Az egyik, hogy egy projektmunkát kell készíteni, majd egy szóbeli alkalmával arról beszélni. Akkor úgymond tanulnivaló tételek nincsenek is?

De ez a projektmunka milyen egyáltalán? Fogalmazás? És nem is ott kell megírnom? De akkor simán csalhatnak az emberek, odaadják ismerősnek, segítséget kérnek mindenfelől, ilyesmi... Vagy én értettem félre valamit?

Ha valaki ért hozzá, megköszönném ha segítene!

2013. nov. 22. 20:55
 1/1 anonim ***** válasza:

[link]

Csalni persze lehet, de az összes projektmunkás tantárgynál az a feltétel, hogy a tanár felügyelete alatt, rendszeres konzultációval készüljön, és így a tanár látja, hogy halad a diák, és hogy tényleg foglalkozik vele, nem lehet csak úgy elkérni valakiét. Persze ez nem atombiztos védelem. Aki nem jár iskolába, az általában nem is választhatja a projektmunkát.

2013. nov. 22. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!