Rendőrségen lány létemre?!
Figyelt kérdés
Nem tudom még pontosan hogy hova szeretnék menni gimi után,de eszembe jutott a rendőrség.Lány létemre milyen munkát végezhetnék ott?Egyáltalán hogy lehet bejutni,hova kell menni továbbtanulni?Mi annak a foglalkozásnak a neve amit Andrea csinál a Cobra 11-ben?Az is tetszene:)Várom a válaszokat!2009. nov. 19. 17:49
1/3 anonim válasza:
Hát ha csak Andrea miatt mennél rendőrnek, akkor... menjél, ígyis hülye minden rendőr te csak erősítenéd a szabályt :D :D
boccs csak vicceltem. De ne sorozatok meg filmek alapján válassz szakmát, hanem a saját érzéseid és meglátásaid alapján.
Gimi után elmehetsz rendőrsuliba ami 2 év, Miskolcon van ilyen, vagy mehetsz egyből a rendőrtisztire. Mindkettő nehéz, de én inkább a rendőrsulit ajánlom, mert az korrektebb: a rendőrtisztin kőkeményen szivatják a népet.
Amúgy tele van a rendőrség nőkkel, ettől nem kell megijedned. De szerintem gondold ezt még át, annyi szép szakma van amiből lehetne válogatni!
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!Nem csak a cobra miatt tetszik,hanem amúgy is:)És a rendőrsuliban lehet szakosodni?Vagy ez hogy van?Várom a további válaszokat!
2009. nov. 20. 07:37
3/3 anonim válasza:
Én Miskolci vagyok, és járnak a rendészetibe ismerőseim, és mivel én is oda szeretnék menni kérdezgettem őket, és aztmondták, hogy első2 hónapba inkább fizikai dolgok voltak, mint pl 50perc futás, fekvőtámasz..stb most pedig a jogokat tanulnják,meg ilynek.aztmondták, nem könnyű, de mi az? akárhová még mindenhol sokat kell tanulni.nem?! szerintem ki lehet bírni.:) egyébként én "csak" járőr szeretnék lenni:D nem akarok irodában ülni..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!