Milyen vegzetseg suzkseges egy pszihologusnak?
16 eves vagyok es erdekel a pszihologia.Nem vagyok kituno tanulo ezert kerdem,hogy kb mekkora media kell egyetemhez,vagy megis mik a kriteriumok.Esetleg miben kell tehetseges legyek hogy ezt elvezhessem/tehetseges legyek?
elore is kosz.
Most jön a kötözködő, vagyis én. psziChológia, pszichológus, végzetTség, szóval alapműveltség is szükséges hozzá.
(és csak magánérdeklődés: mi az, hogy "mekkora média"?)
az elso valaszolonak:kosz
masodik valaszolo:kosz ,de nem magyar tanar hanem pszichologus szeretnek lenni.
harmadik valaszolo:kosz,okosabbnak tunnel ha halgatnal.
Amugy gyengebbek kedveert:media=a jegyeid osszesegenek az altlaga.(10edikes vagyok,matek-info intenziv angol osztalyban)
10edikes vagyok,eddig mindig 10esre zartam .magyarbol(Romaniaban elek,Magyarorszgon 5os lenne)
Az azert mar zavaro hogy csak 1 ember volt annyira ertelmes hogy a kerdesre valaszoljon,amugy elvettetek a kedvem az egesz pszcihologiatol.
Ha ezzel elveszik a kedved, akkor nem is akarsz igazából pszichológus lenni. Engem kinevetnek, és gúnyolódnak, ha megmondom, hogy mi akarok lenni, még anyukám szerint is hülyeség. De ezzel csak nő bennem a bizonyítási vágy.
Egy 14 éves lány, aki gyermekpszichológusnak készül.
Ugyanazt tudom mondani,mint az első.
Egyébként az pedig nem média,hanem médium. És nem csak a jegyekre,hanem másra is szokták mondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!