Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemen indulhat fegyelmi...

Egyetemen indulhat fegyelmi ezért?

Figyelt kérdés
Levélben nézeteltérésem támadt a dékáni hivatallal. A levelem teljes mértékben betartotta az udvariassági formákat, de nagyon határozott volt, ellentmondást nem tűrő volt. Most behívatott magához a tanszékvezető. Ilyenért indíthatnak fegyelmit? F34

2013. nov. 13. 14:07
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem. Ilyenért nem lesz fegyelmi.

Az persze lehet, hogy magad alatt vágtad a fát, ha olyanoknak támadtál neki, akiktől a további tanulmányod függ. Vannak oktatók, akik igen érzékenyek ilyesmikre.

2013. nov. 13. 14:13
 2/4 A kérdező kommentje:
Ezzel számoltam, amikor megírtam azt a levelet. Mivel kitűnő tanuló vagyok, ezért úgy aklkulálok, hogy meg nem buktathatnak. Legfeljebb jeles helyett kapok majd elégségest. Valahogy majd túlélem. Csak most lett elegem abból, ami bürökráciaként folyik az egyetem(eken).
2013. nov. 13. 14:19
 3/4 A kérdező kommentje:
"Kalkulálok", gyorsan gépelek.
2013. nov. 13. 14:20
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

34 évesen már megszokhattad volna, hogyan mennek a dolgok.

Azt hiszem nem indulhat.

2013. nov. 13. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!