Szerintem egyáltalán nem gáz.Egy lány is lehet remek autófényező,bár ehhez a szakmához kell érzék.Ha ezt szeretnéd csinálni,hát rajta.Én ismerek lányt,aki nemsokára végez és autószerelőnek tanul.A fickók odavannak érte....
2009. nov. 17. 08:57
2/11 anonim válasza:
Nem! Manapság sok fiús szakmát űznek lányok sokkal jobban mint a skacok! Némi fizikum azért nem árt a csiszolás nem csak géppel, hanem kézzel is működik még, az pedig elég nehéz.
Ha van kézügyességed, a különféle képek motorháztetőre, autók oldalára való festésével is meg lehet élni...
2009. nov. 17. 09:03
3/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Ha a "fiúk" lehetnek kimázolt modellek, akkor egy belevaló csaj miért ne lehetne autófényező?
2009. nov. 17. 10:31
4/11 anonim válasza:
attól még hogy a dologban valami műszaki téma is van, csinálhatják csajok is.
Nálunk a műszaki egyetemen is sok csaj van, pedig a közhiedelem szerint nincsenek :)
2009. nov. 17. 10:42
5/11 anonim válasza:
Az első gondolatom az volt, hogy igen. De most, hogy elolvastam az előző hozzászólókat, mást gondolok. Eszembe nem jutna, de tök jó dolog. Viszont ha ezt választod, a legjobbnak kell lenned, hogy leessen az álla mindenkinek a munkáidtól. Sok sikert, és hajrá!!!
2009. nov. 17. 10:50
6/11 anonim válasza:
végülis nem gáz de én még nem találkoztam olyan autófényezővel aki csaj volt. :) ha jól kijössz a pasikkal miért ne? :D remek pasizási lehetőség :)))))))
2009. nov. 17. 16:33
7/11 anonim válasza:
Nekem egy lány ismerősöm autószerelőnek tanul.
Először meglepeődtem, de azóta úgy gondolom, hogy tök jó dolog, szóval hajrá. :)
2009. nov. 17. 22:33
8/11 A kérdező kommentje:
köszi szépen. egyenlőre még csak felmerült a dolog :) azért várok még válaszokat
2009. nov. 18. 12:50
9/11 anonim válasza:
Nem gáz. Ha téged ez érdekelne, akkor csináld:) És tényleg, remek pasizási lehetőségeid lennének, az biztos :PP :D Pasiknak még tetszik is, ha az "ő" szakmájukban van egy csaj, szóval hajrá!:)
20/L
2009. nov. 19. 16:34
10/11 anonim válasza:
Nem. És szépen is lehet vele keresni HA a műhelyfőnök rendes, vagy tiéd a műhely. DE ha gyereket akarsz egyszer, akkor veszélyes lesz nehéz alkatrészeket emelgetni a műhelyben, pláne a cuccokat belélegezni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!