Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit mondjak a tanárnak mért...

Davidka1997 kérdése:

Mit mondjak a tanárnak mért nem voltam suliba 1 napot? :DD

Figyelt kérdés

2013. nov. 6. 23:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
:-)
2013. nov. 7. 19:22
 12/18 A kérdező kommentje:
már bocs de itt minden helyesen van írva :DD te be vagy lőve barátom.
2013. nov. 7. 23:24
 13/18 Misibácsi válasza:
...már bocs de nincs minden helyesen írva: iskolában!!! és nem iskolába !
2013. nov. 8. 06:56
 14/18 Mandy1408 válasza:
Meghalt valaki, esküvő, temetés, rosszullét, orvos, családi okok. Tengernyi jó duma van.
2013. nov. 9. 17:02
 15/18 anonim válasza:
Ténleg érdekes hogy menyien nem tudnak hejesen irni. :))
2013. nov. 10. 09:29
 16/18 anonim válasza:

az a baj, hogy ezek a kifogások mind szépek és jók, de mindegyikhez kapsz vagy szülői igazolást vagy orvosit. És olyan, hogy "bent ragadtál a lakásban" talán elment volna 20 évvel ezelőtt amikor senki seggében nem volt még Iphone.

Legközelebb okosabban kell, ezt előre meg kell szervezni. Sosem jó utólag eldönteni ezt. Én sokat lógtam, de mindig előre terveztem. Kora reggel elmentem a dokihoz, vagy fog dokihoz vagy szemészhez tökmindegy, ahova el tudsz menni, ha nem röhögsz a képébe akkor úgy is ad neked egy igazolást.

Ha meg ilyen nagymamás a dolog, akkor meg érdemes az ofőnek pl 1 héttel előtte szólni, hogy jön nagymama és lehet kell vigyázni rá, de még nem biztos, akkor fel tud ő is készülni, hogy lehet 1 napot kihagysz. És nem fogja annyira húzni a száját, de ez is rizikós, mert szülőket simán kérdezheti, hogy mi történt a nagyival. Olyat próbálj amit a szülők is bevesznek. Pl ne nagymamát ha soha nincs is nálatok.

2013. nov. 12. 08:43
 17/18 anonim válasza:
91%
Mondd meg a tanárnak hogy annyira utálod a pofáját nézni minden nap hogy kénytelen voltál egy nap szabit kivenni különben szörnyet haltál volna
2013. nov. 14. 18:44
 18/18 anonim válasza:
ha a tanárod jó arc,akkor akár őszinte is lehetsz..egyszerűen nem volt kedved bemenni,mert csajoztál,soha vissza nem térő alkalom volt...de a szüleid nem tudják,így igazolni sem tudod semmilyen kifogással..:D
2013. nov. 19. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!