Mit mondjak a tanárnak mért nem voltam suliba 1 napot? :DD
az a baj, hogy ezek a kifogások mind szépek és jók, de mindegyikhez kapsz vagy szülői igazolást vagy orvosit. És olyan, hogy "bent ragadtál a lakásban" talán elment volna 20 évvel ezelőtt amikor senki seggében nem volt még Iphone.
Legközelebb okosabban kell, ezt előre meg kell szervezni. Sosem jó utólag eldönteni ezt. Én sokat lógtam, de mindig előre terveztem. Kora reggel elmentem a dokihoz, vagy fog dokihoz vagy szemészhez tökmindegy, ahova el tudsz menni, ha nem röhögsz a képébe akkor úgy is ad neked egy igazolást.
Ha meg ilyen nagymamás a dolog, akkor meg érdemes az ofőnek pl 1 héttel előtte szólni, hogy jön nagymama és lehet kell vigyázni rá, de még nem biztos, akkor fel tud ő is készülni, hogy lehet 1 napot kihagysz. És nem fogja annyira húzni a száját, de ez is rizikós, mert szülőket simán kérdezheti, hogy mi történt a nagyival. Olyat próbálj amit a szülők is bevesznek. Pl ne nagymamát ha soha nincs is nálatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!