Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Én most egy elektrotechnikus...

Én most egy elektrotechnikus középiskolába járok (1. -be) ahol 4év+1év technikum amire eddig azt hittem hogy ha befejezem akkor egy elektrotechnikusi szakmát kapok (többi lent)?

Figyelt kérdés
De közben a tanárom mesélte hogy ha én befejezem ezt az 5évet akkor én csak egy magasan képzet villanyszerelő leszek+éretségi és ha én elektros szakmát szeretnék akor tovább kell menem egyetemre.(nem áll szándékomba) Visszont a suliba van villanyszerelős szak is ami 3év+valami vizsga (nem tudom pontosan)+ ösztöndij viszont nem kapok éretségit megéri tovább folytatni az elektrot vagy iratkozak át hiszen mindkettőnek majdnem ugyanaz a végeredménye.

2013. nov. 6. 15:50
 1/1 A kérdező kommentje:
Ja és még azt szeretem volna írni hogy nagyon sürgős lenne!
2013. nov. 6. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!