Hogy érdemes tovább tanulnom?
Figyelt kérdés
Bútorasztalos ként fogok végezni. Szakmunkás bizonyítvány. Érettségim is meg lesz 2 év múlva(estin csinálom mellette)! Angolt is komolyan veszem és meg tanulom.
Először úgy gondoltam, hogy a közelben meg csinálom a 2 éves technikusi képzést, ezek voltak a terveim. Hallottam egy ígéretes tanácsot a Mesteremtől. Szerinte mennyek egy jóval messzibb helyre azaz főiskolára és ott tanuljak . Felejtsem el a technikusit mert az régen számított igazán sokat, mikor üzem vezetők is voltak. Mit tegyek? Nincs sok időm, mert tudom, hogy gyorsan telik és én tanulok azon ne múljon...inkább meg felelő és hozzáértő válaszokra vagyok kíváncsi.
2012. szept. 20. 20:17
1/2 anonim válasza:
Ha tanulsz és tényleg jó tanuló vagy, komolyan veszed akkor szerintem próbáld meg a főiskolát.
2/2 supra01 válasza:
Igaza van a mesterednek. Ha egyből egyetemre mész, akkor időt nyersz. A technikus suli arra jó, hogy többször tanulod meg ugyanazt, és így jobban lerakódik esetleg. Ha szorgalmas vagy és eltökélt, akkor ki lehet hagyni a technikusit. De az is igaz, hogy mindenhol lehet tanulni valamit, szóval ha közbeiktatod a technikusi sukit ott is ragad rád sok minden.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!