Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha májusban leérettségizem...

Ha májusban leérettségizem (és még előtte osztályozó vizsgát teszek) angolból, akkor jövőre nem kell bejárnom órára?

Figyelt kérdés

osztálytársam augusztusban osztályozózott, idén ősszel érettségizett, neki nem kell bejárnia. de ismerősöm azt mondta, hogy aki májusban érettségizik, az egy új szabály szerint köteles továbbra is órára bejárni, csak már nem kap jegyet. ez igaz?

most vagyok 11.-es.

2013. nov. 5. 18:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdjük ott, hogy már eleve maga az osztályozóvizsga kiváltja azt, hogy neked órára kelljen járnod, hiszen abból az anyagból már levizsgáztál, amit utána adnak le a többieknek, semmi logika nem lenne abban, hogy neked be kelljen járnod. Ha ehhez hozzátesszük azt a tényt, hogy le is érettségizel az adott tárgyból, akkor már nem 100%-osan, hanem 200%-osan felesleges neked az az óra, és nem kötelezhet senki arra, hogy te bejárj.
2013. nov. 5. 19:19
 2/2 A kérdező kommentje:
igen, én is így tudtam, csak ismerősöm azt mondta, hogy 2014-től ez megváltozik
2013. nov. 5. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!