Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ha az osztályozó vizsgára nem...

Ha az osztályozó vizsgára nem mentem el, akkor milyen megoldás van arra, hogy abból a tantárgyból ne bukjak meg? Év közben nem pótolhatom valahogy?

Figyelt kérdés
Emelt érettségi vizsgát szerettem volna tenni ősszel, ehhez kellett volna az osztályozó vizsga, de mivel nem mentem el, ezért most megbuktam? Nincs más választásom, buktam a tavaszi érettségit is???

2013. aug. 26. 13:25
 1/6 Andizsuzsi ***** válasza:
Nem buktál meg, csak nincs meg az adott éved, ebből következően nem érettségizhetsz az ősszel. Szeptembertől szépen bejársz órákra, mint bárki más, és tavasszal érettségizel.
2013. aug. 26. 14:29
 2/6 anonim ***** válasza:

Ezt jól megcsináltad.

Miért nem mentél el?

Mert ha nem igazoltad, akkor igazolatlan.

És nem fogsz tudni ősszel menni az előrehozottra. Továbbra is be kell járnod az órákra.

Legkorábban jövő tavasszal mehetnél (osztályozóra is

meg előrehozottra is) -

2013. aug. 26. 16:23
 3/6 anonim ***** válasza:

Milyen tantárgy volt ez?

Miért nem mentél el az osztályozóra?

Megijedtél, mert nem készültél fel eléggé?

Vagy mi miatt volt? Mondjuk sajnálhatod

2013. aug. 26. 16:24
 4/6 A kérdező kommentje:
Azt mondta az osztályfőnököm, hogy mivel nem mentem el, megbuktam, járhatok szeptembertől iskolába, de az éves anyagból egyest kaptam, tehát nem érettségizhetek májusban. A többi tantárgyból kaphatok majd jegyet, de ebből egyes. Létezik? Emiatt ugrik 1 évem? Jövő augusztusban kell ebből majd pótvizsgáznom és érettségiznem minden tantárgyból, mert az év végi osztályzatom egyes.
2013. aug. 26. 16:51
 5/6 anonim válasza:
Szerintem ez hülyeség ezért nem buktathat meg mivel az előrehozott érettségi nem kötelező, tehát elmenned sem volt az. Majd májusban megcsinálod ahogy a többiek. Amúgy én még ezután megyek osztályozóra mivel én meg nem is tudtam, hogy nyár végén szoktak lenni...
2013. szept. 4. 19:14
 6/6 anonim ***** válasza:

Most mi lett azóta?

Tényleg megbuktattak?

2014. márc. 18. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!