Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért utál ennyire a tanárom?

Miért utál ennyire a tanárom?

Figyelt kérdés
A tesitanárom folyton cukkol, hogy milyen értelmetlen vagyok meg satöbbi. Pedig nem tehetek róla, hogy túlsúlyos vagyok mert gyógyszertől híztam meg. Másrészt pedig miért lennék értelmetlen ha tesin kívül minden tantárgyból 4-5-ös vagyok? A feladatokat próbálom úgy megcsinálni ahogy mutatja de mégis mindig engem vesz észre, engem szid le hiába csinálja ugyanúgy az előttem lévő és az az előtt lévő is. Ez nekem nagyon rosszul esik mivel én mindent megteszek. Mit tegyek, hogy legalább annyira megkedveljen, hogy már nem piszkál?

2013. nov. 5. 13:06
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
A túlsúlyos emberek szivatása és a jó csajok fogdosása a tesitanárok védjegye. Ezen felül általában pöffeszkedő, passzív-agresszív, alulképzett tökfejek. Nem csoda, hogy tesitanár lett belőlük. Tisztelet a kivételnek (mert szerencsére van!). Ezzel együtt kell élni, esetleg vállalj valami plusz feladatot, vagy gyakorold amit gyakran számon kér.
2013. nov. 5. 14:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Pasi tanár?
2013. nov. 5. 15:06
 3/4 anonim ***** válasza:

A rúd- meg kötélmászás sem nagyon megy, nem?

Aki nehezebb,annak általában nehezebben megy

2013. nov. 5. 15:07
 4/4 A kérdező kommentje:
2-es: nem pasi hanem nő
2013. nov. 5. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!