2. szakmát szeretnék tanulni. Valaki elmagyarázná nekem pontosabban?
Figyelt kérdés
Na hát arról lenne szó, hogy jelenleg eladónak tanulok, nem sokára leteszem ezt a szakmát(persze ha sikerül...) ezután én szeretnék egy második szakmát tanulni, és hogy ez hogy lehetséges? mármint mindenféleképpen fizetősek, vagy hogy képzeljem el ezt? (bocsánat ha nem érthetően fogalmaztam:S)2013. nov. 3. 01:13
1/2 anonim válasza:
Igen... Sajnos csak az elso a tamogatott allamilag...
Nekem 3 szakmam van, suliban jartam a fodraszatot a masodik a kereskedelmi uzletvezeto, harmadik vendeglato uzletvezeto...
A masodik szakma 110 volt (18 evesen ennek 8 eve mar, a harmadik 140...)
De rengeteget valtozott augusztusban az okj torveny, dupla ido a "sulik" hossza es az ara is...
2/2 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a választ
2013. nov. 3. 01:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!