Létezik olyan, hogy jó pár évvel főiskola előtt valaki elkezdi befizetni a diákhitelt?
Figyelt kérdés
Majd (még 4 év) szeretnék fősulira menni (persze addig minden változhat)De a szüleimnek (meg majd keresek én is diákmunkát) háát nem igazán telik rá. És valaki mesélte, hogy létezik olyan megoldás, hogy már jóval az iskola elkezdése előtt el lehet kezdeni fizetni a diákhitelit így amikor elérkezik az idő már nem lesz ilyen ond. Igaz ez? Létezik ilyen? És visszafizetik a pénzt ha mégse megyek fősulira? Valaki tud linkeli egy olyan oldalt ahol ennek utána tudok olvasni. Várom a válaszokat!2013. nov. 2. 12:57
1/4 anonim válasza:
Konkrétan ilyenről még nem hallottam ami írsz. De a lehetőség bármikor adott, hogy nyissatok egy takarékszámlát erre a célra és havonta x összeget ráutaljatok, majd amikor eljutottál a főiskoláig, akkor elkezdjétek szép lassan felélni ezt az összeget!
2/4 anonim válasza:
Minden szakból van államilag támogatott képzés, csak ahhoz úgy is kell teljesíteni.
3/4 A kérdező kommentje:
1:köszönöm
2:Nem a kérdésre válaszoltál.
2013. nov. 2. 13:34
4/4 anonim válasza:
Én csak próbáltam segíteni, hogy ne kelljen egyből a Diákhitelhez nyúlnod. De szívesen egyébként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!