Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Van most olyan lehetősség a...

Van most olyan lehetősség a készenléti rendőrségnél, amivel egyből állományba kerülhetek?

Figyelt kérdés
Tavaly november elején volt ilyen felhívás, amire, ha felvettek, akkor egyből állományba is került az ember+6hó képzés stb. Szeretném megcsinálni a rendészeti vezető mesterszakot egyetemen (igsz. alapszakom megvan hozzá), viszont a mesterszak jelentkezési feltétele az állományban eltöltött 2 év, és egy miskolci renőrsuliban is alapból 2 év, mire végzek, úgyhogy nem lenne mindegy, h 4 v 6 év, mire elvégzem a mestert...

2013. okt. 30. 13:45
 1/3 anonim ***** válasza:

De mit akarsz a rendészeti vezetővel?

Most komolyan azt hiszed, h ha megcsinálod akkor majd te fogsz ugatni?

Még ha bekerülnél is kb szarba se néznének.

De a probléma az, h annyira nincs beosztás, h nálad komolyabb embereknek nincs vezető beosztás.

Ha meg van ismerősöd akkor meg nem is kell már az a szar.

2013. okt. 30. 13:51
 2/3 A kérdező kommentje:
Bár a kérdés nem szigorúan erre vonatkozott, de végül is ez is jó téma, amit felhoztál. Te milyen beosztásban vagy, megkérdezhetem? (feltéve, ha benne vagy) Egyébként mire fel ez a nagy felháborodott hangnem, hogy azt hiszem, ha bekerülök, már én ugatok? Ha elolvasod a magyarázó szöveget, akkor feltűnik, hogy amennyiben hamarosan sikerülne állományba kerülni, még akkor is minimum 5 év, mire megszerezném ezt a végzettséget, ami 5 év rendőrségnél eltöltött időt jelent, vágod? Nem azt írtam, hogy na én odamegyek, és egyből alosztályvezető leszek, hanem így nem 6-7 év, hanem csak 4-5.
2013. okt. 30. 14:24
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok hivatásos, de bele látok, mert sok ismerősöm van.

Az ingerült hangnem meg azért, mert te vagy a 100., aki ezzel jön.

És igen is 4 év az semmi, más járőrvezetőit nem kapja meg.

2013. okt. 30. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!