A középiskolai kollégiumból minden hétvégén kötelező haza menni?
Figyelt kérdés
2013. okt. 28. 11:24
1/7 anonim válasza:
Melyikből? Az adott kollégiumban kérdezd meg, a konkrét intézet szabályzatától függ.
2/7 anonim válasza:
Még ilyenről nem hallottam
Miért lenne kötelező
3/7 anonim válasza:
Van olyan középiskolai kollégium, ahol éppen
ottmaradni a kötelező
4/7 anonim válasza:
Én úgy tudom, csak nagyobb ünnepre kell hazamenni
5/7 anonim válasza:
azér kell hazameni hogy éjszaka nehogy belopozz vmi bomba nő ágyába hokizni
6/7 anonim válasza:
Nem kötelező, de általában mindenki hazamegy. Egész héten nem találkozni a családdal, és még hétvégén sem?! Nekem szörnyű lenne... :D De lehet kérni, azonban szülői engedély kell hozzá hogy ottmaradhass. Szoktuk csinálni hogy bent maradunk nagyritkán és elmegyünk szombaton bulizni, de ilyenkor nincs menza, szóval kaját neked kell biztosítani. Ezenkívül hazamehetsz ha beteg vagy, vagy a szünetekben (téli, tavaszi, őszi, nyári, hosszúhétvége).
7/7 anonim válasza:
Valaki utálja a családját utolsó ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!