A költségtérítési díjnak nincsen felső határa?
Figyelt kérdés
Egyetem tanulok, és ebben a félévben iszonyat magas a költségtérítési díjam. Már megnéztem mindenhol, de nem találtam semmit erre vonatkozóan. Az tény, hogy most több kreditet vettem fel, de akkor is horribilis az összeg. Szerintetek bármekkora összeget kiírathatnak vagy meg van határozva, hogy mennyi a maximum?2013. okt. 24. 17:27
1/3 anonim válasza:
A felvett kreditek után kell fizetni X forintot. Ez le van írva az egyetemed oldalán.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen, én is tudom, hogy hogyan állapítják meg a költségtérítés díját, és hogy azért nagyobb, mert több kreditet vettem fel. De arra lettem volna kíváncsi, hogy van felső határa a befizetendő összegnek. Mert egy ismerősöm mondta, hogy náluk az egyetemen volt ilyen.
2013. okt. 24. 17:52
3/3 anonim válasza:
Hát figyelj, orvosin millió körüli összegek repkednek szemeszterenként, van, ahol "csak" néhány százezer. Nem hinném, hogy le lenne korlátozva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!