Most 4-ig kell majd maradni az iskolában. Na DE a felsősöknek is vagy csak az alsósoknak?
Én engem nem érdekelne csak van egy-két gond van:
1. Az osztályomban több a drogos és ez engem nem is érdekel , az sokkal inkább, hogy a hülye még több (ez a kettő egyébként nem egyezik nálunk).
2. Az edzésem négykor kezdődik.
Egyébként csak az államiakban lesz kötelező előbb olvastam vagyis délelőtt)
Amúgy pedig semmi joguk ellehetetleníteni valakit a sportolási lehetőségtől, és 5-kor meg rohadtul senki nem akar edzésre járni, hogy télen sötétbe mászkáljon haza, főleg nekem akinek a legbalhésabb helyek egyikén kell át tekernem..
Szóval most esett el a Fidesz a szememben..
5-ös!
Amúgy mi ez az általánosítás?
Életemben alig ittam, azt is csak akkor ha családtagtól kaptam, drogot egyszer láttam és még cigizni se cigiztem soha szóval ennyit az általánosításról arról meg csak az MSZP és a Fidesz tehet, hogy idáig fajult a helyzet..
Szerintem a Fidesznek is fáj, hogy most vesztett egy 12 éves szavazót.
A diákok többsége két felé oszlik a suli után.
Az egyik fele egyszerűen megy haza és leül a gép elé hülyeségeket kérdezni a gyakori kérdéseken és májnkráftozik naphosszat.
A másik fele elmegy bandázni, rongálni, cigizni.
A napköziben sem kell majd semmit csinálni, mert 2re kész a lecke, aztán meg már csak kártyáznak, de legalább kész van, és legalább közösségben vagy.
Egyébként meg én vidéken nőttem fel, és az általános iskolából ha elkaptam a 15 órás rajzfilmet már rövid napom volt, és aztán ha edzésre akartam menni mehettem vissza a 15:20-as busszal a 4 órás edzésre ami 6 ig tartott és 18:15 kor indult a haza busz, és kb mindig lekéstem, szóval várhattam egy órát és akkor hazaértem fél kilencre, és edzés napon nem tanultam még lószart se!
Úgyhogy szerintem örülj, hogy ki van nyalva a segged is, és az a legnagyobb problémád, hogy szar környéken kellene kerekezned.
"Szerintem a Fidesznek is fáj, hogy most vesztett egy 12 éves szavazót.
A diákok többsége két felé oszlik a suli után.
Az egyik fele egyszerűen megy haza és leül a gép elé hülyeségeket kérdezni a gyakori kérdéseken és májnkráftozik naphosszat. "
1. 14 éves vagyok, régóta érdekel a politika de ez mindegy is...
2. Nem ülök nap hosszat a gép előtt max olyan napon amikor nincs edzés és borult az ég esik az eső..
3. Nincs kinyalva a seggem..
4. Nem hiszem, hogy ma a Minecraftozó kocka lenne az ország legnagyobb problémája, aki békésen építget kockákból..ami alig tér el a legótól..
5. Menj át biciklivel Győrben Marcal város egy fő utcáján...ha akarod még cigányozz is..lehetőleg próbáld túlélni, sőt kisebb sérülés nélkül kijönni, és elérni Ady-város határát, este 9-10 körül a téli hidegben és sötétben...
6. Már megint csak szidod a korosztályt értelmes kivételezés nélkül..
Te (vagy ti) vagy nagyon elvakultak vagytok.. vagy pedig féltékenyek (bár igazán nem tudom, hogy mire kéne..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!