Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek mit tegyek? SOS

Szerintetek mit tegyek? SOS

Figyelt kérdés

Holnap írunk matekból egy dolgozatot 5 anyagrészből. Ebből 3-at nem igazán értek, vagy a hozzá kapcsolódó feladatokat nem mindig tudom megoldani. Az anyukám általában jól felkészít, ha van rá elég idő. Nem tudom mikor ér haza, ezért vagyok bajban, valószínű, hogy 6 után.

A kérdés az lenne, hogy várjak, míg hazajön, vagy elmenjek egy magántanárhoz? Ez a jegy is sokat számít!

2013. okt. 21. 14:41
 1/6 A kérdező kommentje:

Bocsi, hogy elég értelmetlenül írtam, siettem! Ha valami nem érthető, írj!

Nagyon fontos!

2013. okt. 21. 14:51
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha tud fogadni a tanár,akkor menj el hozzá.

Amúgy jobb lett volna előre átgondolni a dolgokat,nem az utolsó pillanatban kapkodni.

2013. okt. 21. 14:52
 3/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Előre nem igazán tudtam átgondolni, mivel hiányoztam ennél a 3 résznél, és utána pedig nem nagyon vettük elő, csak ma, gyakorlás képpen. Tehát itthon tanultam meg, itthon a saját tempómban ment.

2013. okt. 21. 15:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szerintem legközelebb írjál ki olyan kérdést, aminek a címéből legalább sejteni lehet, hogy miről szól.
2013. okt. 21. 20:12
 5/6 A kérdező kommentje:

#4 Köszönöm a válaszodat! :)

Igazad van benne! Legközelebb igyekszem! Köszönöm, hogy szóltál!

2013. okt. 21. 20:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Gyere elmagyarázom. Vegyél fel Skype-ra: g890707
2013. okt. 22. 10:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!