Egy negyed éves fogorvostan hallgató mit csinál?
Negyedik első félévében van Gyógyszertan (ea, gyak)
Belgyógyi (2 ea,2 gyak), Konzerváló fogászat
(1 ea,3 gyak gyakjegy), Fogpótlástan (1 ea,6 gyak), Szájsebészet (1 ea 3 gyak gyakjegy), Sebészet (2 ea,2 gyak szigorl), Fogorvosi etika, Közegészségtan, Preventiv fogászat (1 ea, szigorl), Gnatológia (1 ea,1 gyak)
2. félévben is van két szigorlat (Gyógyszertan/méregtan,Belgyógyi)
Aztán kötelezők még Ideg-és elmegyógyászat, Konzerváló fogászat (1 ea,3 gyak gyakjegy), Fogpótlástan (1 ea,
3gyak gyakjegy), Szájsebészet(1 ea,3 gyak kollokv)
Parodontológia (1 ea,2 gyak gyakjegy), Orális diagnosztika (1 ea,1 gyak), Fogorvosi pszichológia,
Fogorvosi szociológia (2 ea,kollokv)
nagyon köszönöm! értelmes válasz!!!
és ha valaki mondjuk kihagy 1.-1.5 félévet mondjuk utazás miatt azért mi jár? nem tudom, lehet e ilyet?
Nem hagyhat ki 1-1.5 honapot, vagyis kihagyhatja de akkor bukja a hianyzasok miatt a felevet. Legalabbis a Soten igy van.
Ahogy szamoltuk max. 3 hetet lehet kihagyni egyben, de azt is nehezkesen mert ha nincs meg a demonstraciod akkor nem kapsz alairast es nem mehetsz vizsgazni se.
Menjen nyaron!
Amugy meg miert nem kerdezi meg a dekani hivatalban?
Meg 4. evre mar csak tudna hogy mi a helyzet...
értem köszi
mert beszari és mondom rákérdek már mi ilyenkor a helyzet, hátha van egy valaki aki tudja, és lett :)
köszi
és ugye 5 éves a fogorvostudoményi egyetem?
Mondd hogy nem magadnak kerdezed?
Igen, 5 eves, de ezt o mar csak tudja.
Vagyis 5+x ev ahol az x az ismetelt evek szamat jelenti.
:D
nem magamnak, barátnőm barátja de komolyan olyan töketlen szegény... :D
értem, köszi a válaszokat, jó tudni hogy vannak még értelmes válaszadók :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!