Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megszeretnék tanulni zongorázn...

Megszeretnék tanulni zongorázni. Milyen zongorát érdemes venni? Milyen tanár a jó (magán v. csoportos)? Mennyi idő az hogy már ha eljátszok vmit az másnak is tetszik? Miket tanulok majd az orákon (mármint az elején hogy hogy fogjuk kezdeni)? 16/f

Figyelt kérdés
Régebb óta megakartam tanulni valamilyen hangszeren (főleg a zongorán) játszani de soha nem kezdtem el, de most a múltkor barátom zongorázott előttem és olyan szépen játszott hogy már akkor magamba tudtam hogy ilyet én is szeretnék tudni.(nem tudok kottát olvasni tehát teljesen az alapokról kezdem az biztos)(azé ide írom a kérdést és nem barátomtól kérdem mert ő csak a für-else tudja eljátszani de aszt nagyon szépen viszont mást nem)

2013. okt. 20. 07:21
1 2
 11/11 Nátán007 válasza:
Szia! Elkezdtél zongorázni?
2023. nov. 14. 12:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!