Ajánlanátok nekem egy igazán jó anatómiai atlaszt?
Kahle-Leonhardt-Platzer
"Anatómia atlasz"-
Köszönöm Nektek! Nem tűnnek rossznak, de úgy érzem sok kutakodás után megtaláltam a nekem valót :)
Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi: Az ember anatómiája
"Ez az anatómiai atlasz az atlaszok szokásos rajzolt anyaga mellett fényképfelvételek segítségével nagyfokú precizitással elvégzett boncolásokat is bemutat úgy, ahogyan az a boncasztalon eredetiben látható."
"Az atlasz a szemléltetésen túl a szervek és szervrendszerek fukcionális kapcsolatára is rámutat, kívülről befelé haladva ábrázolva a tájanatómiai rétegeket. A több, mint 1200 kép és ábra között találhatunk különböző képalkotó eljárásokkal klinikai esetekről készült felvételeket is..."
Remélem beválik...
Szia!
Szerintem azért nézd meg élőben, mielőtt megveszed - nem egy olcsó mulatság. A Sobotta és a Yokochia legjobb véleményem szerint (ötösre szigóztam anatból orvosin:), de merőben más a kettő. Én önmagában a Yokochival nem sokra mentem volna, nekem a Sobotta volt az alap, ehhez nézegettem gyakran könyvtárban a Yokochit.
Amúgy mindkettőt le lehet tölteni angol nyelven, szóval tableten vagy gépen simán tudod nézegetni őket. Az egyiket vedd meg, a másikat meg töltsd le :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!