Egyetemen mennyire játszik szepet a korrupció, kivagyiság, stb?
Jogorvoslattal vettek fel egy képzésre, de a döntést 2 héttel az évnyitó után kaptam meg.
Pár tanár közölte, hogy őket nem érdekli, nem írják alá a félévemet, (egymásra épülő tárgyról van szó)
Állítólag van egy másik lány, más szakról, aki nyaralt a családjával és neki gond nélkül megadták a tárgyat, pótolnia sem kell. Én meg csinálhatom majd még 2 félévig, külön a csapatomtól.
Beszéltem sok emberrel az egyetemen, de általában aki megígérte, hogy nem lesz ebből problémám, a pofámba hazudott, hogy ő ilyet nem ígért, mások meg közölték, hogy lehet, hogy mondtak ilyet, de nem ők döntenek.
Lehet, hogy egyszerűen csak közölni kellett volna, hogy így is sztárügyvéd (nem) intézte el a jogorvoslatomat, és lehet, hogy az a leghelyesebb, ha.... stbstb.
Vagy mi?
Mit tehet az ember ilyen helyzetben? Gyakorlatilag ez teljesen igazságtalan. Igenis hátrányosan érintett a jogorvoslati határozat késése és nekem kell vállalnom miatta a felelősséget. (fizetési hátralék miatt csúsztam)
Ráadásul másnak még meg is engedik, hogy ellébecolja tized ennyire sem hivatalos okból. Ezt így hogy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!