Korrupció sejtek, mit tegyek?
Most végeztem egy elég húzós tanfolyamot, keményen megalázták a hallgatókat, szabályosan , mint a hadseregben, nem volt helye ellenérvnek, azt kellett tenni a mit mondtak és nem kevés pénzért. 500 ezer Ft. egy év! Nem ez bosszant, hanem az egy év alatt volt egy csoporttársunk még magyarul sem tudott ( nem magyar állampolgár) , úgy kapott OKJ-s oklevelet ,hogy sem elméleti sem gyakorlati vizsgán nem teljesített csak mosolygott szélesen. Nos mi a véleményetek megszellőztessem kicsit ezt a garnitúrát vagy hagyjam a fenébe, éljenek boldogan:D
Jelzem a csoportunk másik felét kb. 10 embert kényszerítettek a vizsgától való elállásra ' jelszóval, hogy ha, mennek OKJ-ra nem fogják átengedi!'és csak fél év múlva jelentkezhetnek vizsgára!!!
"Egyetemeken is gyakori. Nem érsz el semmit, ne légy naiv."
Nem Hurkatöltőképző főiskolára kellene járni, és nem lenne ilyen problémád. Furcsa én három év alatt maximális korrektséget tapasztaltam az egyetemen!
Szerintem teljesen mindegy, hogy OKJ vagy orvosi egyetem! Én az embertelen és gerinctelen hozzáálláson vagyok kiakadva, mert kemény pénzt fizettünk az oktatásért nem szívességből jártak tanítani a ' tanárok', illetve botcsinálta tuskók, mert ezek még köszönő viszonyban sincsenek a pedagógiával. Az lett volna a kérdés és továbbra is az, hogy érdemes-e megszellőztetni az ügyet, vagy csak egy kicsit rágódunk rajta és aztán kalap, kabát!
Abban reménykedem idetéved valami illetékes is és akkor más színezetet kap a történet.
"De gondolom rajtad kívül jár oda még pár ezer ember. De ha megtudnád hányan nézték meg rendesen a vizsgáidat, szerintem csalódnál."
A vizsgáim nagyrésze szóbeli volt. Az írásbelik pedig korrektül voltak javítva, mert reál szakon valami vagy jó, vagy nem, a kijavított teszteket pedig megnézhetjük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!