Mennyi idő jogosítványt szerezni?
Én 36 órát vezettem, de ebből 7 óra pót óra volt.
Amúgy meg jobban szeretnek buktatni, ha nem veszel pót órát. Ezt ismerőseim is igazolták.
Amúgy hallottam olyat is, hogy valaki alig vezetett pár órát, azt mehetett már vizsgázni is. Bár kitudja mennyire igaz ez. :) Jó kis protekció bármit megold, nekem is volt ugyan, de levezettem azt a minimum óraszámot, sőt még többet is.
Ja és én is úgy kezdtem el, hogy azelőtt csak vagy 2x ültem autóban, csak annyit gyakoroltam, hogy egyenesen menni. :)
Már kötelező az 580 kilométer és a 30 óra is. Általában 30 óra alatt megvan a 580 km, persze Budapesten előfordulhat, hogy nem.
A vezetés kb. másfél hónapot vett igénybe. Július közepén kezdtem és szeptember első napjaiban volt a vizsga. Szerencsére elsőre meglett, így nem kellett tovább nyűglődni és az időt húzni.
Egyébként nekem Győrben az első óra már forgalomban volt, kicsit csodálkoztam is, de nincs sok jelentősége mert, be tud avatkozni az oktató ha kell. Sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!