Magyarországon hány éves kortól lehet bármilyen jogosítványt szerezni?
Figyelt kérdés
Úgy tudom van egy olyan, hogy elméleti 16 éves kortól letehető. Meg olyanról is hallottam hogy szintén 16 éves kortól letehető egy olyan jogosítvány, hogy vezethetsz, ha van veled olyan valaki akinek van rendes jogosítványa.
Ha rosszul tudom, akkor hány éves kortól lehet letenni bármit ezzel kapcsolatban, akár elmélet akár gyakorlat?
2011. ápr. 17. 21:02
1/4 anonim válasza:
14 éves kortól 50ccm es kismotorra
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, azt elfelejtettem, hogy autóra. robogóra tudom hogy lehet 14-től.
2011. ápr. 17. 23:02
3/4 anonim válasza:
Ilyenek nincsenek.
Legalább 17 évesnek kell lenned, mire leteszed a vizsgáidat. Minimum 16 és félnek, amikor elkezded a KRESZ-tanfolyamot.
DE ha bármelyik autósiskolát felhívod, akkor ők biztosan elmondják neked részletesen a szabályokat.
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2011. ápr. 18. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!