Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogyan készüljek fel az...

Hogyan készüljek fel az érettségire, rövid időn belül?

Figyelt kérdés

Most lesz a matek 15.-én, az informatika 18.-án. Eddig lusta voltam és nem tettem. Persze a jó alapok már megvannak és mondhatni, hogy képbe vagyok nagyon sok mindennel.

Úgy gondoltam, hogy megoldom az eddigi érettségiket amik voltak amennyit csak tudok és akkor úgy remélhetőleg menni fog?

Egyéb ötlet?

2013. okt. 10. 14:51
 1/3 anonim ***** válasza:
mateknál a függvénytáblázatot tanulmányozd ezerrel,hogy tudjad mit és hol kell keresni,plusz a számológép gyors használata se utolsó dolog.infónál meg gyakorolj minél többet
2013. okt. 11. 19:53
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia na hogy érzed hogy ment ?
2013. okt. 15. 13:36
 3/3 A kérdező kommentje:

Szia! Az első 12nél kb sztem 5pontot veszítettem. A következő 3 12pontost elég jónak érzem. Bár remélem nem számoltam el semmit se. Mondjuk volt a 3szöges és annál a b feladatot remélem jól értelmeztem. Ha igen akkor biztos jó lesz az is:)

Sajna kicsit lassúbb voltam így a 2 17pontos közül már csak másfél feladatra volt időm. De így összességébe ha 4es meglesz én már boldog leszek:))

2013. okt. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!