Kaphatok felmentést matekból?
Nem vagy egyedül. Nagyon sokan vannak így vele...
Nincs felmentés matekból.
Sok gyakorlás, kezd újra az alapoktól. Magántanár.
Hajrá
Keress egy különtanárt,és gyakorolj sokat
Vagy menj el a nevelési tanácsadóba,hogy viszgáljanak meg, nem vagy e diszkalkuliás. Felmentést ezzel sem kaphatsz, de könnyített matekot igen
Volt matektanárom de csak pénzkidobás volt , nem értettem meg a másodfokú egyenletet ugyanúgy, érdekes mivel trigonometriából jó voltam az mentett meg 10. év végén
Megnéztem a Diszkalkulia tüneteit és meglepően elég sok jellemző rám Laikus ként néztem és nem eröltettem magamra tüneteket
Számlással gyakran vannak gondjaim
számok összehasonlításával , nincs olyan nagy gondom úgy érzem (ha nem tört alakban van)
Újaimon nem számolok de viszont 5-ik osztályig a fali órán számoltam
a visszajáró ellenőrzése is gondot okoz nagyon sokáig tart
a kosárban lévő termékek árát meg tudom becsülni nagyjából de teljes pontosan sosem sikrült
menetredeken és táblázatokon nehezen igazodom el tömegközlekedést előre nehezen tudom megtervezni
Logikám szerintem átlagos
a jobb és bal oldalt is nagyon nehezen jegyeztem meg égtájakkal is a mai napig küzdök a kelet és nyugatot úgy tudom megkülönböztetni hogy Magyarországhoz képest Nagy-Britannia nyugatra van ezt mindig le kell játszanom magamban tájékozódás elött, iránytűt a mai napig nem tudom használni rendesen
képleteket is nagyon nehezen jegyzem meg fizikából és matekból is
kártyázni sem tudok az sem megy
És nehezen jegyzek meg számsorokat
Eddig nem tudtam hogy ezek a tünetek jellemzőek a Diszkalkuliára ,de most hogy ezeket láttam magamra ismertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!