Közmunkának mi a lényege? Hol lehet/ milyen ágazatban, területen lehet közmunkat ledolgozni?
Figyelt kérdés
Most vagyok 9.es és ugye kell az éretsegihez az 50 óra közmunka. Én az óvodára gondoltam hogy elmegyek oda vigyázni a gyerekekre, vagy szórólapozni. A Szent István Közgazdasági Szkiba járok és muszáj olyan munkát vállalni ami kapcsolódik a közgazdasághoz?2013. okt. 4. 22:13
2/5 anonim válasza:
Közösségi munka
(az nem "közmunka")
3/5 anonim válasza:
Kérdezd már meg az iskoládban.
Mi honnét tudjuk
4/5 anonim válasza:
Az érettségit két "t"-vel kell írni!
5/5 Sándor G válasza:
nem közmunka.hanem közhasznú munka, de nem az idén hanem 2015-től lesz majd, kötelező, az érettségizőknek.
A többi munkanélkülinek, kb.180ez.fő, még az idén Nov.ben indul közmunka , 4-6órás munkarendben, Téli közmunkaprogram a neve.
április végéig tart majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!