Ha valaki elhagyta a diákigazolványát az hány ft-ba kerül?
Figyelt kérdés
2009. nov. 8. 16:13
2/7 anonim válasza:
Ha jól tudom, 600 Ft körüli összeget kell befizetni az igénylőlap melletti csekken. Azon elvesztést is lehet jelölni, tehát szerintem mindenkinek annyiba kerül, akár elveszette, akár csak változtak az adatok.
3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :)
2009. nov. 9. 18:33
4/7 anonim válasza:
Igen, én is 600 ft-ra emlékszem, és az átmeneti diákig. 100 ft. Ez arra való, hogy pl. buszbérleted érvényes legyen. De mi új igazolványt kaptunk gimiben, úgyhogy én nem kértem ilyet, mert ottvolt a régi :D
5/7 anonim válasza:
én már kétszer is elhagytam csak egy kép meg 500Ft kell hozá
6/7 anonim válasza:
Most néztem meg suliban és nekünk 1800 volt kiírva. Valószínűleg sulinként változó, mert másik sulimban 1500 volt, gimiben meg csak 500 ft.
7/7 anonim válasza:
Közoktatásban 550,-
Ideiglenes diákigazolvány 450,-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!