Hol tudok igazolást kérni egy adott tantárgyból?
Az a helyzet, hogy van egy tantargy, ami sosem ment, es most, gimnaziumban sem. Altalanosban 2-es voltam belole, iden megkaptam az elso egyesemet es attol tartok, marad ez a szinvonal. Sokat tanultam belole, minden modszert kiprobaltam, de csak a magolos resz megy tokeletesen, ami edes keves (vagy eppen hogy eleg) a ketteshez.
Nem erettsegi tantargy, nem is testneveles. Minden tantargybol 4-es/5-os vagyok, csak ez az egy, ami nagyon rossz. Az lenne /kerdesem, hogy lehet-e egyaltalan ilyen esetben felmentest kerni, es ha igen, hol es mi kell hozza?
Kerlek, ne szidjatok, hogy "tanulni kene" es tarsai, mert tanulok, de a megertos resze nem megy es ketsegbe vagyok esve, hogy mi lesz kesobb...
(ne haragudjatok az ekezet nelkuli irasom miatt, csak telefonrol nehezen tudok ekezetet irni.)
15
Mi az a tárgy?
Matek, diszkalkulia? Ha ez kiderül akkor lehet.
Diszlexiás vagy esetleg?
Ebből nem lehet felmentést kérni?(a számolási része alól a diszkalkuliásoknak, de neked a matekkal nincs bajod így ez kizárt)
Meg kellene nézni miért nem megy a tárgy?
A többiek hogy állnak belőle? Esetleg az alapoknál volt olyan rossz oktatás általánosban, hogy erre nem tudsz építeni?
Kellene egy magántanár aki elkezdi veled az elejétől..hisz általánosban sem ment, sokszor a tanár hibája van aki egyszerűen nem adekvát egy diákhoz...
Már megoldásod nem nagyon lesz.
Altalanosban paran voltak 5-os/4-esek, a nagyobb reszunk kettes/harmas volt. Olyan volt a tanar, hogy hogyha kerdeztunk tole valamit, hogy miert igy kell kiszamolni, az volt ra a valasz, hogy "nem tudom, mert ez igy van".
De a mostani tanar meg tiszta nagykepu, ha valamit kerdezunk, majdhogynem fel van haborodva, hogy hogy merjuk nem megerteni az anyagot.
A magan tanar draga, szoval az felejtos... :\
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!