Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt már olyan érzésed, hogy...

Volt már olyan érzésed, hogy túl sokat vártak el tőled?

Figyelt kérdés

Vagy ,hogy akartál volna jó jegyeket összeszedni,de nem mindig sikerült?

Nekem nem mindig sikerül :S

2013. szept. 30. 21:33
 1/5 anonim ***** válasza:
MINDEN nap így vagyok! :-(
2013. szept. 30. 21:54
 2/5 A kérdező kommentje:

Mostanában én is ilyesmit érzek,ezért tettem fel a kérdést.

Írhattok konkrétan is :)

Nekem például az a bajom hogy néha nehezebben jönnek a jó jegyek.Meg van hogy néha lustának érzem magam,van hogy az anyukám is elégedetlen velem..

De kellene az 5 meg a nyelvvizsga.

Meg,van hogy valamit nem értek először,de például a tanárt se merem megkérdezni.

Meg,néha úgy érzem hogy egy milyen sok jóeszű ember van az osztályban,csak én nem vagyok jó.

2013. szept. 30. 22:08
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt,hogy lustának érzem magam,azt úgy értem amúgy,hogy bűntudat-szerűségem van,vagy elgondolkodok hogy eleget tanultam-e.

:/

2013. szept. 30. 22:10
 4/5 anonim ***** válasza:
figyi engem mindenki 2 IQ-nak hív! :D pedig 3-as 4-es tanuló vagyok! szal nem vagyok 1 okos gyerek de tanulok mint állat és ez az eredményem+ nekem hobbim a japán nyelvtanulás! szóval add össze naponta sulira tanulni + japán! :-)
2013. okt. 1. 19:12
 5/5 anonim ***** válasza:
ha gondolod írj priviben ha esetleg kell segítség! :-)
2013. okt. 1. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!