Volt már olyan érzésed, hogy túl sokat vártak el tőled?
Figyelt kérdés
Vagy ,hogy akartál volna jó jegyeket összeszedni,de nem mindig sikerült?
Nekem nem mindig sikerül :S
2013. szept. 30. 21:33
2/5 A kérdező kommentje:
Mostanában én is ilyesmit érzek,ezért tettem fel a kérdést.
Írhattok konkrétan is :)
Nekem például az a bajom hogy néha nehezebben jönnek a jó jegyek.Meg van hogy néha lustának érzem magam,van hogy az anyukám is elégedetlen velem..
De kellene az 5 meg a nyelvvizsga.
Meg,van hogy valamit nem értek először,de például a tanárt se merem megkérdezni.
Meg,néha úgy érzem hogy egy milyen sok jóeszű ember van az osztályban,csak én nem vagyok jó.
2013. szept. 30. 22:08
3/5 A kérdező kommentje:
Azt,hogy lustának érzem magam,azt úgy értem amúgy,hogy bűntudat-szerűségem van,vagy elgondolkodok hogy eleget tanultam-e.
:/
2013. szept. 30. 22:10
4/5 anonim válasza:
figyi engem mindenki 2 IQ-nak hív! :D pedig 3-as 4-es tanuló vagyok! szal nem vagyok 1 okos gyerek de tanulok mint állat és ez az eredményem+ nekem hobbim a japán nyelvtanulás! szóval add össze naponta sulira tanulni + japán! :-)
5/5 anonim válasza:
ha gondolod írj priviben ha esetleg kell segítség! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!