Szerintetek megéri tanárként dolgozni?
Figyelt kérdés
Például a mi iskolánkban alig van nyelv és etika tanár, ezért nekem ezt a kettőt javasolták, ami rendben is lenne. De ez egy általános helyzet, vagy csak felénk van így? Hol kevésbé idegőrlő szerintetek? Egy középiskolában, vagy egy általános iskolában? Mennyire lehet vele elhelyezkedni? Szokták mondani, hogy mennyi tanár van, már nincs rájuk szükség, de nincs munkanélküli tanár ismerősöm.2013. szept. 30. 15:03
2/6 A kérdező kommentje:
Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében.
2013. szept. 30. 15:26
3/6 anonim válasza:
Mi "felénk" meg mást sem ismerek, csak munkanélküli tanárt. Tele vagyok földrajz-történelem- irodalom-nyelvtan-stb. tanár ismerősökkel és senki nem talált vele munkát. Nyelvtanárokat is ismerek, ők megélnek, de a nagyobb részét a bevételnek a nyelviskolák és magánórák képezik, nem az átlag sulik.
4/6 A kérdező kommentje:
A "felénk" helytelen, hogy ennyire kihangsúlyozod?
2013. szept. 30. 18:34
5/6 anonim válasza:
Ha kijártam a gimnáziumot, én is tanárnak szeretnék tovább tanulni.
Melyik suliba jársz? Nyíregyi vagy?
6/6 A kérdező kommentje:
Majdnem, Nyíregyháza mellett élek.:)
2013. okt. 2. 17:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!